Selecteer een pagina

als een vis

in het water

Warm welkom in regiokantoor Fundis

functie

ontvangstruimte, receptie, wachtruimte, lunchruimtes, keuken, vergaderzalen, flex werkruimte

opdrachtgever

Fundis

locatie

Gouda

realisatie

2016

uitgangssituatie

Het regiokantoor van Fundis was toe aan een renovatie. Het atrium met zitkuilen rond de vijver werd amper gebruikt. De zitplekken waren onaantrekkelijk. Bovendien was deze onpraktisch voor grote bijeenkomsten. De grote, traditionele receptiebalie voldeed niet meer. En er was een gebrek aan grote vergaderruimtes.

opdracht

Ik maakte een interieurontwerp voor de complete begane grond van dit pand. Het ontwerp omvatte vloeren, wanden, plafonds, maatwerk meubels en elementen, verlichting, los meubilair, raambekleding, signing en styling.

interieurontwerp

Wanneer je nu als gast binnen komt, heet de gastvrouw je welkom aan een informele stabalie annex bar, afgescheiden van het atrium door een speciaal ontworpen vilten roomdivider.
Het atrium is getransformeerd tot een gastvrije lobby met diverse zithoeken waar het heerlijk wachten, overleggen en ontspannen is. De vloer werd naar 1 niveau gebracht en de vijver is gerenoveerd tot een minimalistisch en onderhoudsvrij(er) nieuw thuis voor de vissen.
Omliggende kantoorruimtes werden getransformeerd naar 3 vergaderzalen en een open ruimte om te lunchen en flexwerken. Ook de keuken is voorzien van een nieuw jasje en maatwerk meubilair.

opdrachtgever

Fundis is een netwerkorganisatie van ruim 20 bedrijven welke zorg en diensten leveren aan chronisch zieken en kwetsbare ouderen in de regio’s Zoetermeer, Rotterdam, Midden-Holland en West.